Szigeti György
Szar a fűben
Most ismét itt a hajnal,
elő, Gyuri a dallal!
Vajon mi jut eszedbe,
ki jön majd veled szembe?
Mi lesz a legyőzendő,
mikor, melyik esztendő
lesz a szánalmas préda,
az elrettentő példa,
egyáltalán, legyőzve
ki lesz majd, és te lősz-e,
legyőzöd gyávaságod,
kinek fáj a hiányod,
mind-mind megannyi kérdés,
kérded, visszahúzódsz és
lapulsz, mint szar a fűben,
kellően megbecsülten,
nem fog senki keresni,
talán még egyszer ennyi
bátorság lesz a képlet:
dühöng, ki beléd lépett.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-04-29 06:21:13 Utolsó módosítás ideje: 2013-04-29 06:28:58
|
|
|