csend, űr, vákuum v ilyesmi
elmondanám ezt néked, ha nem unnád...
merthogy mikor megláttam a
beton mögé rejtett földfalat,
retró élmény tompította templomába értem
a salak hominidák zsenge civilizációjának
és mégis eluntam a tettet talán,
ha erre vagy arra toppantva,
mint kölke,
mint én,
mint a húsboltnál,
egyébként árnyas fák alatt,
mármint mindig árnyban, lakótelepi hegyormok lábához
hegesztetten, de legszebb
dzsungel, vagy ilyesmi romantikus álom
és pont.
és pont ekkor, pedig olyan nincs is.
ott.
most meg itt.
és el-fog.
és nem tudom.
lebegés és mégse tompa.
olyan vagy, mint mikor egy kecses üveg a csapnál vízzel megtelik és furcsa hangot ad.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-04-17 01:00:44
Utolsó módosítás ideje: 2013-04-17 01:00:44