Teherhordók
Leszáll az est-ruszki helikopter,
leszáll a hull, a többi hulla rá,
hólyagos egy cannibal corps poszter,
ütődve fúl a bőr a vér alá.
Futásnyi táv, férfiszag a sarkon,
fordulás a (még) szép lányok felé,
bocsánat, hogy errefelé pardon,
hogy minden súly harisnyás térdeké.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: 2012/3 ESŐ,
Feltöltés ideje: 2013-03-07 14:54:17
Utolsó módosítás ideje: 2013-03-07 14:54:17