Írok
csak írom ami eszembe jut ettől leszek modern
mint annyi híres tollforgató önjelölt poéta
mert én is belekötök mindenbe és mindenkibe...
szerválok hat lapáttal fejed fölé napot sebesen
figyelem a szelet már nem fújdogál csak sírdogál még
magányba roskadt anyóka seprűn elrepül seprűre száll
szárnyas madár delíriumba szédült gerlicék buruk-buruk...
béres cseppen élő vitézek dengiláz ellen...mert vigyáz
rám a ciánkapszula és furdal a kíváncsiság kivagyiságom élvezem
kérdezem tőled miért sírsz tele szájjal habzsolom a tegnapi tejszínt
kétpofára...hasamra teszem a kezem s a korsóm kezedbe a sorsom
a sör langyos húgy szagú ruhában elmegy mellettem valaki...
nett a nőci: nagysád maga nem rám vár...”dugnám mint a lopott
biciklit”....tudnám csak ki az a pitiáner bohóc aki elcsente a
kerítésoszlopot mert nem tapadt rá a mágnes...az erővonalak
megbolondultak felcserélődnek az égtájak partra vetődnek a bálnák
fókazsírban tocsog a bakancsom is nem ázunk el mi sem...
a kétnapos kenyeret nem eszed meg "Panem et cirk"...
modern világ...modern rabszolgaság...plazmatévé ipod mobiltelo
érintős "Hd-video háromdében"modernül írok modern költészet..
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-02-23 11:58:03
Utolsó módosítás ideje: 2013-02-23 11:58:03