Fess nő kéne...
A holnap szép, örülj, ha vársz a nődre
S ha van festék, vigyázón nyomd magadra
Körívbe, mit ujjaddal húzol nagyra...
Légy ébren:érzi vágyad? Fél- e tőled,
várat, szerény? Sietni lomha, renyhe?
Nézne, hogy már mész,netán csak csomagol?...
Most már legyél vagány, ha akarod,
te is kérjed meg:csúszna körbe, fekve?
S, ha kérdőn néz, pofázhatsz: még örül
lénye. Testedhez nyúl kuncsorogva
Szerelmedet vidd, szobán át forogva,
s vihar szorul majd környestlen -körül...
Önts egy Colát, itasd, ágyba fektesd
lemondanának érte Hunyadik...
Tál sima kását nézi, fújja. Nincs
só, kérdezé...Konyhasó, megkeressem?
Méz sincs? rá vágynom, élvezet?Hozz még
ecetet, sajtot. Nézd művészi étkem!
Ó, kicsiny skótom! Étel vár, emésszed!
Étek, s bájital.De hozz még sört, oszd szét!
Színtiszta lőre mit veszel...hűtsd újra!
Ócsárolt textus leplezi le sorsod...
Tévéből éltem, megreccsent, elromlott.
Ma nézhetetlen. Nincs a dróton szufla...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-02-19 20:43:05
Utolsó módosítás ideje: 2013-02-19 20:43:05