Kráter
Egy meteorkráterben lakom
levegőtlenül, vastagon
rakódik rám a tűzálló szkafander.
Sisakom, mint egy második koponya
csak átlátszó, bár lehet
hogy az első is az
ebben a hőségben.
Elküldtek, nézzem az érceket
kihűlni. Szóval nézem
mást tenni amúgy sem tudok
a mintavételre tökéletesen
alkalmatlanok
lábszárvastag ujjaim.
Négy napja nem szólok senkihez
négy napja nem szól hozzám senki.
Azért remélem, értesítenek
mikorra kell a munkát befejezni
amennyiben munka az
hogy mozgásképtelenül fekszem a hátamon.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-02-05 13:06:17
Utolsó módosítás ideje: 2013-02-05 13:06:17