csak a tenger számít, ahogy
könnyeiddel visszakapod.
csak az elordított kurva
mielőtt még visszabújna
melléd. csak a gyermek számít
amíg susognak a bácsik
és kétségbeesett szava
hogy miért nem vagy itt, mama?
és rólad is, mikor hallgatsz
szólalnak csak meg a falvak:
eső adja át a szélnek
ki mikor és miben téved.