Versírás
Az első sorból nő ki majd a mű
Homályos még a forma, s tartalom
Előkerülhet cérna és a tű
Még nem tudom, miként folytatom
Hosszában fejlődik, szinte élve
Alakja spirál, mint egy DNS
Jönnek a sorok, billegve, félve
A vers ölelkezően egyenes
Előttem állnak párba mondatok
Összeköti őket rím, s a dallam
Nem írom én a verset, vontatok
Valami hosszú láncot agyamban
Kígyózik, magába gabalyodva
Tartalom nélküli, üres demó
Itt ülök kissé megzavarodva
Fércművet írtam, nem ügyes, de jó
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.