Hőstett
Magyar Szilveszter, a BKK ellenőre,
akit szakadatlan gyűlölt a nép,
s telente szürke jégeralsót viselt,
a pálinkán kívül nem használt semmi szert,
s nem volt szabadságon ki tudja mióta:
karszalagját a buszpadlóra dobta.
Karszalagját a buszpadlóra dobva,
előre ment, ahogy eltervezte rég,
a járásában volt valami szép,
s miként naplója szerint követelte sorsa,
habozás nélkül ott mindenki előtt,
leköpte Sz. Rafaelt, a buszsofőrt.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-12-15 15:02:42
Utolsó módosítás ideje: 2012-12-20 14:33:22