PóK
Szerintem akkor láttak utoljára faszt, amikor
lehunyták szemüket, és elképzelték,
a férjük hogyan rakja be a szomszéd csajba.
A szomszéd csajba, aki nem ír, ellenben
rendben tartja magát, valamint a háztartást,
és alapvetően hálás természet.
Hálás természet, mert nem keresi a figyelmet,
de őszinte megilletődésének ellenére taníthatatlan
eleganciával viseli (el) azt.
Eleganciával, amit nem zavar meg eszmék
meggyőződés nélküli, alkalmi viselése,
vagy az úgynevezett határtalan életérzés,
ami egyébként csak azért határtalan,
mert sem a butaságnak, sem az önteltségnek
nincsen benne maximuma.
Szóval engedtessék meg nekem (noha tudom: nem ír),
hogy kíváncsi inkább a szomszéd csaj verseire legyek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-12-13 12:48:02
Utolsó módosítás ideje: 2012-12-13 12:48:02