A muszáj-donor
Megérkeztem a vér és madártoll
borította területre;
nem azért, hogy bármit is
megtagadjak, vagy, hogy
kérjem a kegyelmedet.
Én a szívforma álarcba
öltözött titok-ember,
szívemre hófehér maszkot húzok,
és igazi nevén szólítom
a sötétet.
Kerek Halál:
Taszító viaszfigurává gyúrtad
a szívem.
Itt ezen a vér és madártoll
borította területen;
nem azért, hogy bármit is megtagadjak,
riadtan leválik rólam,
amit Április Bolondjaként kellett
a nyakamba vennem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-11-30 20:13:02
Utolsó módosítás ideje: 2012-12-01 00:38:22