Mozdulatok
Valakitől időt kérek,
túl gyors nekem ez az élet,
faggatom a tűnő jelent,
árulja el mi, mit jelent.
Felszólok a kelő napnak,
álljon meg, ma itt maradhat,
ma nem kell nyugatra menni,
pihenjen, ha jobb úgy neki.
Ó ti nyurgalábú percek,
nem köszöntök csak siettek,
jó szívvel gondolni rátok,
tudnék én, ha megvárnátok.
Amit tegnap megtanultam,
ócskaság a szekrényaljban,
amit a boltokban vettem,
már a szemétre vetettem.
Autóm halad az úton,
zúg alattam jó motorom,
de én mégis időt kérek,
suhan a táj, áll a lélek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-11-25 07:07:13
Utolsó módosítás ideje: 2012-11-25 07:30:02