jelet keresünk bezárkózva talán valaki
él elhagyatottan jelet keresünk a kihalt
utcákon bezárkózva mi itt ahol a romok
pusztító rácsai gyászosan talán valaki él
elhagyatottan jelet keresünk ahol a romok
bezárkózva talán valaki él a kihalt utcákon
ahol a romok elhagyatottan mi itt jelet
keresünk talán valaki él bezárkózva