Írás-lecke
Összegereblyéztem, mi kéne a vershez,
belekezdhetek, ha nem ment el a kedvem,
ember mire ilyen tudományra szert tesz,
eltelik az idő, és ő fegyvertelen.
Pucéron nem illik felvenni a harcot;
nem festek úgy túl jól, esztétikailag,
rám zúdulnak érdes, ostoba kudarcok,
öregedő agyam e nélkül is kihagy.
Résen kell itt lenni, sok a hézag nagyon,
egyszerre nem győzök csak egyet betömni,
el is önthet az ár, ha ezeket hagyom,
sok rés már több helyen amúgy is öklömnyi.
Mint már említettem, hozzálátok máris,
nem tudom, hogy mihez, tovább nem odázom,
tintával tele van minden kalamáris,
írni kell tanulni még ezen a nyáron!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-11-07 06:43:51
Utolsó módosítás ideje: 2012-11-07 06:43:51