Ingek és öltönyök
S. Gy. nem dedikál
ült a téren csontfehér
öltönyében, ült csontfehér
ruhában a napon. egyedül
és öregen. könyvhétre
hívták dedikálni, de senki
nem ment oda hozzá.
üldögélt egy órát a bámész
forgatagban; ismerte
kosztolányit, s egyszer
megbámult a kirakatban
egy inget vagy öltönyt.
fontolgatta, hogy megvegye,
de aztán arra gondolt,
mennyi sok ruhája sorakozik
otthon a szekrényben,
s hogy talán már azokat sem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Az időben rend van (, 2011)
Feltöltés ideje: 2012-11-04 15:45:06
Utolsó módosítás ideje: 2012-11-04 15:45:06