szépreggelt szóltál kedves mosollyal
de este sötét van nem látod
a házak is rád akarják teríteni
félrekacsintanak a lámpák szépreggelt
rándul össze a szemem
este van sötét nem látod
betonkockásingesek a házak
te is meg fogsz ázni ha leszakad
testeden tudatosul a lámpafény
szépreggelt rándul össze a sötét
fújja a szél a házakat
nem ér idáig a hold