Jelenetek egy házasságból (svéd felnőttversek 3.)
Milyen volt a szemem kékje, nem tudom már,
De azt tudom, hogy mi a szerelem.
S a szeptemberi bágyadt fordulónál
Minden volt szerelmem itt alszik velem.
Mennyi pótágy kell! Fel és alá járkálunk;
A feleségem szótlanul segít.
Majd jó éjszakát mond, s hogy ne zavarjon,
Az ő szobájában alszik reggelig.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: A paráznabillegető (, 2013 )
Feltöltés ideje: 2012-10-17 11:49:10
Utolsó módosítás ideje: 2012-10-17 11:55:11