Tettenérés
a hold elgurult aprópénz
sötét felén Isten képmása a világűr torkába mosolyog
talán úgy pillanthatod csak meg őt
ahogy a szemeid hátulján fedezheted fel a tegnap este látott
álmok derengő lenyomatát
lehetetlen
mint
kiöblíteni a költőből a betűket
vagyis egy fáról amputálni a madarakat
a fény csupán a szobába állított lámpák
közös látomása lenne?
talán
ha krétaport szórnál megélt napjaidra
felfedeznéd rajtuk
az alkotó ujjlenyomatát
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-10-03 11:27:36
Utolsó módosítás ideje: 2012-10-03 11:27:36