Messzire futottam
Kötelet az ártatlan nyakán.
Ragasztóval lezárt szájat.
Fulladtam és reszkettem anyám.
Nem tudtam, hogy neked fájhat.
Még mindig vele együtt lógok.
Hánykódom keserves szaván.
De aki hitte, nem volt boldog,
szerethetett engem, anyám?
Messzire futottam, és hazám
barbárok mocskos városa,
ne kísérj csak csókolj még anyám.
Elmennék érted bárhova.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-09-05 20:46:29
Utolsó módosítás ideje: 2012-09-05 20:46:29