asszociatív himnusz tudjukkihez
jin és jang , többszörösére nagyít,
elhalkul, sexuális álmokat hoz rám.
kolbászt töltök, kezem rácsusszan,
fáradt. beteg a fenyő, sír a toboz, narancsra
fest, gyantázom. lehalkul, aztán felpörög.
a szegénylegény fehérre-feketére pötty.
pepita . túl sok a hazátlan pap.
most szájzár van, ülj a székbe. kihúzom.
varázsolj legalja! terülj, terülj asztalkám!
Uram! A lutrit kihúztad.
Azt hittem üvöltesz majd,
de csak a megmaradt rizskása
fogakat számolod a számban.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-07-25 20:45:28
Utolsó módosítás ideje: 2012-07-25 21:54:46