szótlanul cipeli
az időt s magát
magán kívüli állapot-
halmazban rögzíti
tekintetét rideg
együgyűségben telnek
a hétfők szombatok
jöhet a vasárnap hogy
változzanak a napok
lenyeli a hetet
mint őt a pillanat
premier volt
egy elátkozott szín-
darabnak stílusa?
nyers és faragatlan