Kiért sikoltanak a sínek?
Miért sikoltanak a sínek,
amikor a nyugodt emberek
utaznak ott céljaik felé?
Miért az árny a töltés fölé?
Miért sikoltanak a sínek?
Légkondisra vett létezések
menetrend szerint programozva
érzések nélkül jutnak célba.
Miért sikoltanak a sínek,
hisz a rég elhullott életek
már a talpfákról is lekoptak,
a halott lelkek már hallgatnak.
Kiért sikoltanak a sínek?
Mindig új életeket kérnek?
(gerincemen futnak a végtelenek)
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-07-23 11:52:59
Utolsó módosítás ideje: 2012-07-23 11:52:59