képlet újrakezdésekhez
egy út van kifelé mondja az ajtó
és az nem rajtam keresztül vezet
ha erőszakolnál válaszd önmagad
hol lennék jó tanácsok nélkül
elég sokat nevettem azon hogy nem
is lehet nevetni igazából a félelem
tanít meg kimászni ablakokon
saját rózsakertbe ugorva nincs tüske
-
tüskének nevezném a fertőtlenítést
a fertőtlenített mellé vagy beleesést
mindegy mellé vagy beleesünk a bele
mellé és a mellé belenevetés a ködbe
hol lennék jó tanácsok nélkül ez persze
költői kérdés vívódik a hős vívódó
ajtó vagy tőr kiben játszódik le a párbaj
ha a hős fél rosszul bekötözött sebeitől
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-07-22 22:46:03
Utolsó módosítás ideje: 2012-07-22 22:46:03