Mi rendületlenül úszunk Noé felé, aki
a szakadt vonalak őre, és
bárkájával a vizek tetején utazhat. Noé,
ha egyszer hátrafordulsz, minden
máshogy alakulhatott volna.
De most már mi is a hullám részei
vagyunk, körbevettük a bárkád falait,
már mi vagyunk azok, akiket
a zsiráfjaid szeretnek,
és lassan moha nő a deszkákra is, Noé.