Nemek P-nek
Nem esett jól a stílusvakság
tegnapi gyakorlata.
Panírosra tapogattad az állítmányaim.
Lehetnék más. Te is. Első magyar a Holdon,
vagy sóbarlang, esetleg a só maga.
Takaríthatnál nálam. Megmutatnám, hogyan nem
veszem észre a pókokat és egyéb rovarokat,
amiknek helye van a tisztaságban.
Nem szívod fel őket te sem.
Megvárod, hogy felszívódjanak.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-06-25 12:23:37
Utolsó módosítás ideje: 2012-06-29 12:23:38