Édes az én Uram.
Sötét árnyékok kúsznak a szoba falán, felhőkből függönyt húz az éjszaka. Hólyagos esőcseppek hullanak, tisztára mossák a tegnap szennyét.Hogy mit mondasz, nem olyan fontos, de azt, hogy hogyan? Néhány szótöltelék hiányzik, kitöltené a teret, ami úgy miénk, hogy sohase volt az. Egy szép metafora kellene. Világítsanak a csillagok! Gyarló a legjobb gondolat is, lelkileg béna vagyok, ám kibújni igyekszik a Hold a felhők mögül. Édes az én Uram.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-06-25 00:34:07
Utolsó módosítás ideje: 2012-06-25 00:34:07