tíz kiló mosoly
szombatra tettük a vasárnapot
minden mindennel összefügg
tyúkhúsleves a galuskával
hab a tortával
hangulatom a fröccsel
fokozza bennem a legeket
az elnapolt gondolatokat
aztán újra padlón vagyok
a tegnappal ami félbe-
szakadt akkor
amikor megjöttél
az illatod maradt utánad
és néhány papír zsebkendő
cserébe kaptam tíz kiló
mosolyt elég lesz
a következő szombatig
ha nem
felhívlak telefonon
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-06-18 00:15:36
Utolsó módosítás ideje: 2012-06-18 00:15:36