psssszt
ciklusokba rendezem hallgatásaim
hisz' a csendnek is lehet tematikája
ezerféleképpen sem jön a számra rím
és megannyiszor mintha még jobban fájna
mintha kopárságom visszhangzana vissza
nagy harangtornyokat kongatva meg bennem
s a feloldozásért imádkozni hívna
mert magamnak is már testidegen lettem
ciklusokba mondom bár kimondhatatlan
egyik még csendesebb, mint a többi másik
csak szépen csak sorba itt belül magamban
dédelgetem őket a megszólalásig
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-06-14 15:23:04
Utolsó módosítás ideje: 2012-06-14 15:23:04