A nő (jambusokba öltöztetve)
Ledér személy a nő, kevély
ha szép, legyőz, kacag feléd,
szemében ott a nyertes, ám
ha csúf: szerény, kitár eléd
amit tud, ő a szép, a hang
a szín, az éj, a fény, a lét
mi benned él - ha halsz, harang,
mi kondul és maradsz övé.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-06-03 14:40:00
Utolsó módosítás ideje: 2012-06-03 18:50:11