felvázoltalak egy lapra.
volt fejed, lábad, kezed.
aztán rajzoltam fület, szemet
szájat, orrot neked.
gondoltam egyet,
miért ne lehetne
bubi frizurád? régóta szeretnéd.
azt is festettem neked.
tengert húztam a végtelenbe,
a Napot visszatűztem az égre. érted.
érted?