zöld erdélyi kancsó. orgonaágak
halványlilától a fehérig.
tétova darázs, kiutat keres.
duruzsol, a zene kitalál.
odaszögezve anyák napjára -
holdkóros gyöngyvirág.
a csendélet rendben,
ott, ahol megágyazott.
pitypangok (nap sárga ),
áprilisi happy and.
piros tulipán, nárciszok...
éledő fű. egészen egyszerű.