Írhatsz akármit...
Írhatsz Te bármit, ha gyászos a fizimiskád,
s a karcert már rég rád zárta volna a tisztelt felsőbbrendű lény...
nem vagy jó, se rosszabb, mint a sok magamutogató fogadatlan fűzfapoéta...nem erről szól ma a poéma... ha lennél talán jólfésültebb, és bőröd is világosabb, bár nem számít, ezt már tudjuk .Martin Luther King is megmondta, hogy :"van egy álmom..."szerencsétlen...ha tudta volna, hogy semmit nem ér el...nem bír a sok fekete, azzal a kevés fehérrel...Az ombudsmanok ideje lejárt...fő,. az egyenlő elven történő elbírálás...semmi átkos előítélet, vagy ilyesmi...Csupa örömmel tölt el, hogy gondolatokat oszthattam meg, kizárólag szubjektív érzésekkel…és soha sem tenném már máshogy…sőt, itt, már sehogyan sem…
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-04-30 18:30:06
Utolsó módosítás ideje: 2012-04-30 18:30:06