milf
Sofőröm bajszos, de nem látszik az arcán,
csak mikor virágágyások közé tolat,
kellemetlen: lassan kinövi a sapkám,
ahogy nekem is ki kéne a hangokat.
Hiszem, a költők mind hülyének születnek
-mondjuk személyesen egyet sem ismerek-,
de idővel valami füstös üveg lesz
csontjuk, belőlük meg a leghülyébb gyerek.
Elkezdenek írni, akár a nemhülyék,
pedig nyelvük körül kevesebb a pukli,
hogy versben álljanak ki első elvükért,
miszerint mindenkit meg akarnak dugni.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-04-26 12:40:02
Utolsó módosítás ideje: 2012-04-26 12:40:02