Egymássalhangzók
tavasz, napfény, s mégis összetörve,
kifogyó toll, üres gondolatok,
szívem lenvászon , szürke szemed szőtte,
fantom fájdalom csupán, hogy boldog vagyok
hisz’ rám szabta magát a szerelmes,
úgy mint a latex , testre simulóan,
múló hónapjainkat visszatekerted,
garanciára vetted a vegyesboltban,
tudom csak hallucináció voltál,
borpárás hajnal, kopott pulton könyök,
hideg kézfejek, majd hozzám szóltál,
elvesztem tekintetedben kér pislogás között,
jóllakottság, csupán apró falatok,
magányos reggeleken, az éjjel nappalik előtt,
a mutató körbejárt, nélküled haladok,
halandó vagyok –egy angyal szemébe könny- szökött
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-04-24 21:14:29
Utolsó módosítás ideje: 2012-04-24 21:14:29