Ó jöjj -e már
Ó jöjj –e már, ó el se jössz,
te most is várlak, fölkelj,
testre nyúl, ha agyba tröszt,
eljöjj –e, jöjj –e, jöjj el!
Jajj: jöjj-szavak, nemjöjj-szavak,
feje-nagy kapkodásban,
szarabból is még szarabb,
hadd jöjj ide, ne lássam.
Még hol se vagy, sehol se vagy-
reménykedem: a sírba száll,
és könnyem hull alá, a nagy,
mert érezém, hogy átbaszál.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-04-17 12:55:03
Utolsó módosítás ideje: 2012-05-14 15:25:14