alternatív élettartozás
"Adj egy percet és megváltoztatom az
az elképzeléseidet, adj egy töltényt és
megváltoztatom az életedet!"
(Németh Márk)
tartozol egy lövéssel nekem,
de nincsen
töltényed,
csak fegyvered,
gátlások nélküli
üres pufogtatásra
telik abból:
nem vagy
gazdag gengszter,
se fészkes fenegyerek.
tartozom egy lövéssel neked,
hogy gátlások nélkül
loccsantsam széjjel
agyvelőd,
nézhessem kéjjel,
amint szürkén
a szürke padlóra dermed:
hogy ne lehessek többé
mocskos cédád,
cafka nőd.
lábjegyzet: a verskép egy fül nélküli köcsögöt ábrázol(na)
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-04-16 08:43:13
Utolsó módosítás ideje: 2012-04-16 12:50:11