pasztell világ
pasztell világom homokját
árulom
parlagon hever bennem
ezernyi föld
s fáim között áramlatok
fújnak
a levegő bőröm bársonyán
időz
megemelem a holdat
belső udvarában
hemzsegnek a hibák
kiválasztok egyet
zsebre gyűröm
hanyagul viszem tovább
odvakban élek
kérges magvak táncolnak velem
ahogy a héjuk a földre hullik
kifordult lényük
szivárványt repeszt
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-04-13 10:40:13
Utolsó módosítás ideje: 2012-04-13 10:40:13