A LEGSZEBB TALÁN ! ? Gabónak
Olyan gyönyörű szép vagy, a legszebb talán,
Mosolygós arcocskád a legnagyobb talány.
Tűzpiros tulipánok nyílnak már a kertedben,
Aggódva féltő szerelem izzik a szívedben.
Mit adhatsz most annak aki Téged imád ?
Aki izzón vágyakozva gondol Terád ?
Szerelmetes tüzet, vagy csak barátságot csupán ?
Izzó szenvedélyt, vagy csalódást majd ezek után ?
Ezernyi talányos kérdés megoldásra vár,
Pedig vészesen közeledik a bűvös nyár
Amikor a szenvedély a legforróbban tüzel,
Amikor a szerelmes szív hatalmas esküvel
Pecsételi meg amit súg a lelke,
Vagy csalódást hoz és elmegy sietve,
Szomorúságot hozva távozik örökre,
Vagy mégis visszatér a szerelmét ölelve ?
Olyan gyönyörű szép vagy, a legszebb talán,
Mosolygós arcocskád a legnagyobb talány.
Szerelmet adsz, vagy barátság lesz csupán ?
Ez a nagy kérdés most már ezek után.
Zirc, 2004. 05. 03.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.