törkény
április öt örkény tudtad
hogy gyógyszerész diplomája
mellé hét évvel később
negyvenegyben vegyész-
mérnökit is szerzett
én sem
ha húsvétkor villámlik egy
emberként csapom össze
tenyerem és azt mondom
ez felejthetetlenül vágott
be mellém istván
még annyit talán hogy noha
tájékozottabb lett kivégzéskor
éppoly zavarba hozható az
ember különösen ha műveltségén
a puskacső szelesebb oldaláról
ütnek lyukat
mindenesetre egy igazgatói
mit tudokra többségünk talán
már repüléssel válaszolna
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-04-05 12:02:44
Utolsó módosítás ideje: 2012-04-18 11:38:28