36.
a feketedő éjszaka
hullámai fel-felcsapnak a járdaszegélyre
leülök nézem
várom a hajnalt
és nem vagyok benne biztos ha megérkezik
el tudom viselni
hideg van
hideggé tesz mindent a sértett egyhangúság
alszanak bennem a kifelé vezető útvonalak
alszanak de haladnak
hogy visszafordulva egy külső kanyarból
tovább se csináljanak semmit
pontosan úgy viselkednek
mintha nem lennének sehol
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-04-02 09:42:00
Utolsó módosítás ideje: 2012-04-02 09:42:00