Széles falat látok magam előtt.
A falban egy mélyedést, amelybe pontosan illeszkedik felsebzett homlokom.
Aprólékosan, fejjel újból és újból neki rohanva hosszú ideje mélyítem ezt az üreget.
Hátrébb állok, büszkén nézegetem a gödröt.
Ekkor veszem csak észre, hogy ez nem is egy fal.
Ez valaki tőlem sokkal hatalmasabbnak a homloka.