A tűznyelő
a tűznyelő
kacagása szikreső a villámok között
éneklés közben
parázsló szénként hullnak ki szájából a hangok
mikor magányos
felgyújtott szekrényeivel ad füstjeleket annak a lánynak aki
csókjával örök tüzet fakasztott torkában
aztán elhagyta
eltűnt a gomolygó füstben
azóta hiába küzdenek az éjszakával a tűznyelő fényes szavai
csak a papír gyullad meg
azóta
lenyelt hópelyhektől fulladozik
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-03-08 12:09:19
Utolsó módosítás ideje: 2012-03-08 12:09:19