Játsszunk! ( a nő )
Ülünk a járdán, némán. Szorosan behunyom szemem.
(Úgy, hogy csillagok keringjenek a szemhéjam mögött.)
Te nézel. Szerelemittas halál. Képzeld, hogy így vagyunk.
Ugye jó? Látunk szivárványt, a kék ég karjába vesz.
Hallom hangodat, ahogyan zuhany alatt énekelsz.
Játsszuk, hogy leszünk… karold át vállamat, takard szemed!
Híd leszek. Csináljunk - a járdán - hunyt szemmel, gyereket!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-03-07 12:56:16
Utolsó módosítás ideje: 2012-03-08 09:29:33