Yukka
Mint a yukka levelek
tekinteted hegyes és szúrós,
mélyre hatol néha, fáj is,
de szikkadt fájdalom ez,
mert te a lelkembe látsz.
Becsülsz, akár a tanár
szorgalmas, buta tanítványát,
ki próbálja elsajátítani
azt, ami megtanulhatatlan.
Szavad lesem, szappanbuborék,
hirtelen semmivé pattan szét,
csak egy kis nedvesség,
szívem majd megszakad
belé, könny, a szemem alatt
lásd, mégis vállalom,
ez marad nekem,
és tenyered emléke hátamon.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-03-05 23:23:24
Utolsó módosítás ideje: 2012-03-05 23:23:24