Kaszás...
Tudom, ha egyszer még megélem
engem is úton talál majd,
legalább is ,csak úgy remélem,
kezet rázok a halállal...
Tudod pajtás, miért lesz ez jó,
miért lett, most bolond minden szó?
Ne keressen soha engem,
hagyjon meg boldog életben
Menjen tőlem a kaszájával
hideg szemű tiló vasával,
vágjon vele mezőn rendet
zokszó ne törje meg a csendet,
egyszer ,úgyis eljön hozzám,
végső álmom hossza fogyván...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-02-25 19:27:58
Utolsó módosítás ideje: 2012-02-25 19:27:58