fogódzó
ismerős szél fordul ki egy kapualj alól
búgva lép tova a kockaköveken
szabálytalanul ahogy utazó vált
arcot ruhát járművet úticélt
mindvégig tudva súlyos
magva van bárminek
ami valaha elkezdődött
visszhangja pályáról letér
végül ittreked a tűzfalak között
dobol súg neked
tedd meg ezt vagy azt most másként
karodhoz is érhetne vagy bárhová
ahol érteni fájni illik
gyújtsd fel a poklot vessz oda
legyél kamikázé katona
szükségszerű mindez
már nem csak magadért
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-02-22 09:15:03
Utolsó módosítás ideje: 2012-02-22 09:15:03