Pedig én semmi, semmi rosszat nem csináltam
Apa sokszor veri anyát.
Anya visszavág -nem hagyja magát.
Van amikor én kapok egy pofont.
Azt mondják, közön vagyok. Közben
én ilyenkor az asztal alá bújok.
De apa onnan is kiráncigál. A
szeme úgy forog, mint a ringlispil.
Pedig én semmi, semmi rosszat
nem csináltam. Mégis
azt ordítja anyának: Látod
ezért a fattyúért kell melóznom
napi tíz órát!
Tényleg,
én semmi, semmi rosszat
nem csináltam. A fattyúra
azért haragszom, mert
minden este kikapok érte.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-02-18 18:00:14
Utolsó módosítás ideje: 2012-02-18 18:00:14