Harlekino
Mit látsz szememben, felelj nekem madár
sivár kiégett, kopár vidék a táj?
Talán szívedben van még öröm, remény,
zsibong a lélek, szemedben kósza fény
repedve zendül belül lélekharang
siratja álmod, kihalva mind a hang.
Sötét palástul komor felhőegem
Van az, hogy még sem tudod, miért legyen...
Bohóc, mosollyal takard a búdat el!
Ne lássa senki szemed, ha könnyet ejt.
Elrejti arcod, ha vívsz, harcot segít,
tagadva daccal,de nem harag hevít
ne tudja Ő sem, bohóc ha sírva nevet,
magányba zárt már örökre egy szívet…
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-02-12 17:37:15
Utolsó módosítás ideje: 2012-02-12 17:37:15