Evakuálás
a sóhajokat felfogták a felhők,
nem jutottak tovább,
benzingőzzel telt mellkasokból,
szállt millió de a szél nyugat felé vitte őket,
a szavakat elharapta a csend.
csak ketten figyelünk,
majd a holnap felkiált ,
talán többet mondhatok,
a lemeszelt falakról,
a megtisztított városról,
golyó nyomról a házfalon,
a kórház szagról a metróalagútban,
ha lesz holnap elmondom,
mit jelentett nekem a tegnap,
amikor mindent elmondhattam volna
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-01-31 20:24:18
Utolsó módosítás ideje: 2012-01-31 20:24:18