A minimalista
Nem kérkedett soha.
Szerény volt. Alázatos.
Maga előtt engedte
futni a gondolatot.
Korán kelt, mindig
tíz perccel hamarabb,
mint ahogy az óra
csengetett. Megitta
kávéját, néhány kortyot,
pont annyit amennyi
a felébredéshez szükséges.
Néhány jól irányított
mozdulattal kimosta szeméből
az éjjeli álmokat.
Felöltözött. Vette a kalapját,
az akadályokat kevésbé .
Elindult.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-01-29 12:13:20
Utolsó módosítás ideje: 2012-01-29 12:13:20